3 ΤΥΠΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CASH-OUT

Πολλές online στοιχηματικές εταιρείες έχουν εξελίξει τη λειτουργία και τις δυνατότητες του κλεισίματος/διευθέτησης στοιχήματος, δηλαδή του cash-out.

Θα δούμε 3 τύπους στοιχήματος πιο μπροστά και από το cash-out.

Υπάρχουν στοιχηματικές εταιρείες που έχουν λανσάρει το μερικό cash-out (1), με “κομμάτι” του στοιχήματος στο δελτίο του παίκτη να εξακολουθεί να ισχύει και άρα, να διεκδικεί στοιχηματικά κέρδη.

Η λογική είναι η παρακάτω: “Σπας” το δελτίο σε δύο κομμάτια, στο κλεισμένο και σε εκείνο που δεν θέλεις ακόμη να διευθετήσεις. Για διάφορους λόγους, ο παίκτης θέλει να σιγουρέψει έναν αγώνα που έχει ποντάρει και η εξέλιξή του έχει πάει καλά. “Σπάει” το στοίχημα, χάνει την αρχική απόδοση και παίρνει μια προσφερόμενη απόδοση από τη στοιχηματική εταιρεία για το ματς αυτό μόνο του και μία για όλα τα άλλα.

Μπορεί, επίσης, να πετάξει στα σκουπίδια όλα τα άλλα στοιχήματα, τροποποιώντας, έτσι, τελείως το στοίχημά του. Αυτή η διαδικασία αποκαλείται σε κάποιες στοιχηματικές εταιρείες επεξεργασία στοίχηματος (edit bet) (2).

Αυτό που είναι πιο απλό στην κατανόηση και έχει εξελιχθεί σε νέα μόδα πλέον είναι το αυτόματο κλείσιμο στοιχήματος, το αυτόματο cash-out (3).

Το auto cash-out δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εξελιγμένη λειτουργία cash-out, που παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στον παίκτη του στοιχήματος.

Τον απόλυτο έλεγχο του αυτόματου cash-out τον έχει ο παίκτης του στοιχήματος. Ένας έμπειρος παίκτης του στοιχήματος, που έχει παρακολουθήσει και έχει χρησιμοποιήσει το cash-out, μπορεί να περάσει στην ανώτερη εμπειρία του αυτόματου cash-out.

Αυτόματο cash-out σημαίνει ότι ο παίκτης του στοιχήματος θα έχει θέσει μια συνθήκη, δηλαδή έναν κανόνα προς το λογισμικό cash-out της online στοιχηματικής εταιρείας, με το οποίο θα ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες θα διευθετούνται πρόωρα (με cash-out) τα στοιχήματα που έχει τοποθετήσει.

Αυτός ο κανόνας, πριν τον χρησιμοποιήσετε (by default), θα έχει την επιλογή “πάντα χειροκίνητα” (manual only).

Η συνθήκη και ο κανόνας του αυτόματου cash-out τίθενται με βάση την αξία του προσφερόμενου ποσού cash-out.

Μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, ότι θα κλείνετε στοιχήματα με αυτόματο cash-out “όταν η αξία φθάσει” σε κάποιο συγκεκριμένο ποσό, που θα έχετε προηγουμένως ορίσει χειροκίνητα.

Ο κανόνας αυτός του αυτόματου cash-out θα ισχύει για όλα τα στοιχήματα και μπορεί να εξαιρεί εκείνα τα στοιχήματα που ο παίκτης του στοιχήματος, όταν τα τοποθετεί, επιλέγει να εξαιρεθούν από τη συνθήκη του αυτόματου cash-out.

Η συνθήκη αυτόματου cash-out επιτρέπει ορισμό, βάσει του ποσού που πονταρίστηκε από την αρχή.

Αν, λοιπόν, το cash-out δίνει το 70% του ποσού που πονταρίστηκε αρχικά, για παράδειγμα, ένας παίκτης του στοιχήματος είναι ελεύθερος να θέσει τη συγκεκριμένη συνθήκη ως όρο και προϋπόθεση για να πραγματοποιείται αυτόματο cash-out.

Leave a comment