6 μεγάλα αθλητικά γεγονότα για να στοιχηματίσουμε αυτό το καλοκαίρι

Για τους ποδοσφαιρόφιλους, το καλοκαίρι του 2017 είναι αυτό που λέμε “νεκρό” και ήδη από τώρα, έτσι το χαρακτηρίζουν.

Πράγματι, το φετινό καλοκαίρι δεν έχει ούτε Euro, ούτε Παγκόσμιο Κύπελλο, ούτε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κι όμως, υπάρχουν τουλάχιστον 6 μεγάλες διοργανώσεις τις οποίες μπορούμε να παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον -και με την άνεσή μας!- και να ποντάρουμε σ’ αυτές στο στοίχημα!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017

2017-Confederations-Cup.jpg

Το 2017 FIFA Confederations Cup ξεκινά το Σάββατο 17 Ιουνίου και ολοκληρώνεται με τον τελικό την Κυριακή 2 Ιουλίου. Αν και είναι σπάνια διεθνής διοργάνωση με ομάδες απ’ όλον τον πλανήτη που διεξάγεται χωρίς ούτε τη Βραζιλία, ούτε την Αργεντινή, μας δίνει την πρώτη εικόνα από τα ρωσικά γήπεδα, που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και μας δίνει μια πρώτη γεύση και την αντίστροφη μέτρηση του Μουντιάλ. Επίσης, είναι το αντίδοτό μας στη στέρηση από ποδόσφαιρο εθνικών ομάδων.

Gold Cup 2017

Gold-Cup.png

Για πολύ φανατικούς, για πολύ πωρωμένους με το ποδόσφαιρο, το κύπελλο Εθνών της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής διεξάγεται στα γήπεδα των ΗΠΑ μεταξύ 7 και 26 Ιουλίου 2017. Θαυμάσια, θα πει κανείς, καθώς μόλις θα έχει ολοκληρωθεί το κύπελλο Συνομοσπονδιών! Οι ώρες που θα γίνονται οι αγώνες δεν συστήνονται για παρακολούθηση της διοργάνωσης, καθώς οι περισσότεροι είναι ξημερώματα. Ωστόσο, για στοίχημα μια χαρά θα είναι, με μελέτη από το προηγούμενο βράδυ δηλαδή! Το ενδιαφέρον είναι ότι το φετινό Gold Cup θα διεξαχθεί σε 14 διαφορετικές πόλεις με 12 ομάδες! Πανδαισία και μπόλικες στοιχηματικές ευκαιρίες.

Roland Garros, Wimbledon Open, US Open

ATP-World-Tour.jpg

Οι γνώστες του στοιχήματος γνωρίζουν ότι το τένις, ως άθλημα, έχει απίστευτα μεγάλο τζίρο στο στοίχημα και ότι μπορούν να προκύψουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Στο τένις για να κερδίσεις, μερικές φορές χρειάζεται να τα “σπρώξεις χοντρά” στα φαβορί. Το τένις έχει κερδίσει πολύ κοινό στην Ελλάδα και πώς να μη γίνει αυτό άλλωστε, αφού το θέαμα είναι υψηλής ποιότητας. To Ρολάντ Γκαρός (French Open) διεξάγεται μεταξύ 29 Μαΐου και 5 Ιουνίου. Το βρετανικό τουρνουά τένις Γουίμπλεντον διεξάγεται μεταξύ 3 και 10 Ιουλίου, το US Open κλείνει το καλοκαίρι μας μεταξύ 28 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου. Το τένις είναι πάντα εκεί, να μας συντροφεύει αθλητικά, κάθε καλοκαίρι. Δεν θα πλήξουμε!

London 2017

London-2017-Athletics.jpg

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του 2017 θα διεξαχθεί μεταξύ 4 και 13 Αυγούστου στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας, δηλαδή έναν περίπου μήνα μετά το Γουίμπλεντον στο τένις και λίγο πριν το US Open. Το φετινό καλοκαίρι, χωρίς πολλές μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, αποτελεί μια ευκαιρία για να δώσουμε λίγη παραπάνω βάση στο ευγενές άθλημα του στίβου, που έχει πάρει λίγη παραπάνω λάμψη από τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος αναμένεται να σπάσει μερικά από τα ρεκόρ διαχρονικότητας επιτυχιών που έχουν απομείνει σε έναν από τους τελευταίους του αθλητικούς σταθμούς. Ρίξτε μια ματιά στη στοιχηματική εταιρεία στην οποία παίζετε και θα βρείτε αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για όλα τα αγωνίσματα του στίβου. Οι στοιχηματικές ευκαιρίες είναι πολλές, επειδή εξίσου συχνές είναι και οι εκπλήξεις!

Eurobasket 2017

Eurobasket2017.png

Εντάξει, εδώ ξεφύγαμε. Πήραμε μόνο μία ημέρα από το φετινό καλοκαίρι (31 Αυγούστου) και φτάνουμε μέχρι την ημέρα του μεγάλου τελικού, τη 17η Σεπτεμβρίου (!), ανήμερα της Αγίας Σοφίας. Πάντα κάπως έτσι ήταν όμως. Το Eurobasket, από τότε που διευρύνθηκε ως διοργάνωση, σχεδόν πάντα συνοδεύει το κλείσιμο του καλοκαιριού μας κατά τα μονά έτη. Οι πιθανότητες να δούμε τον Αντετοκούνμπο να διαπρέπει είναι υπολογίσιμες. Μένει να δούμε πόσα ακόμη ευρωπαίκά αστέρια του NBA θα έρθουν για να παίξουν στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί από τέσσερις χώρες στην πρώτη φάση (Ισραήλ, Ρουμανία, Τουρκία, Φινλανδία) κι ακόμη, ποιες θα είναι οι πραγματικές δυνατότητες κι επιδόσεις της Επίσημης Αγαπημένης, της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ.

Champions League/Europa League

Champions-League-Europa-League.png

Όταν το πρώτο ματς που θα κληθεί να δώσει η ελληνική ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα πλέι-οφ Ευρώπης της Super League, έχει ήδη οριστεί για αμέσως μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου κι όταν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο νικητής των πλέι-οφ Ευρώπης (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ ή Πανιώνιος) θα μπουν στη μάχη των προκριματικών του Champions League μόλις 10 ημέρες αργότερα, είναι λογικό να ασχοληθούμε φέτος λίγο περισσότερο με την προκριματική φάση τόσο του Champions League όσο και του Europa League. Πρέπει να το συνηθίσουμε ότι περίπου τότε θα ξεκινούν στους 2 δημοφιλείς ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς θεσμούς οι ελληνικές ομάδες και πολλές φορές, λόγω αντικειμενικής δυσκολίας, ενδέχεται τέλη Αυγούστου να έχουν σταματήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι τους! Άλλοι καιροί, άλλα ήθη. Εμείς δεν πτοούμαστε: Χαλαρά, μετά το μπανάκι μας, μεταξύ διακοπών και ηρεμίας στους άδειους δρόμους της Αθήνας, θα παρακολουθούμε τους αγώνες και θα τους ποντάρουμε στο στοίχημα, μαζί με αρκετούς άλλους μεταξύ ξένων ομάδων, αλλά με μπόλικο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι φετινές μάχες των προκριματικών γύρων του Champions League και του Europa League αναμένονται εξαιρετικά αμφίρροπες.

Leave a comment